Wywiad z Instruktorem stylizacji rzęs Agnieszką Murdzek
Piękne, rozłożyste rzęsy są marzeniem każdej kobiety. Jednak nie każda z nich ma takie rzęsy. Te panie, które z natury mają krótkie i delikatne rzęsy, mogą je przedłużyć. Jak wygląda taki zabieg i dla kogo jest on przeznaczony? Jakie są sekrety pięknych, długich rzęs, którymi chwalą się na zdjęciach celebryci? Zapraszamy do przeczytania wywiadu z naszym ekspertem z zakresu przedłużania rzęs - panią Agnieszką Murdziek.
2018-07-13, 11:11

O czym rozmawialiśmy z Agnieszką Murdzek?

W czasie wywiadu rozmawialiśmy z Agnieszką o jej początkach w branży i o tym, dlaczego zainteresowała się stylizacją rzęs. Znajdziemy również informacje o tym, jak powstawała jej firma - Rzęsoteka, która na mapie miejsc w Krakowie związanych ze stylizacją rzęs zajmuje bardzo wysokie miejsce.

Agnieszka Murdzek zdradza nam również, jakich cech wymaga od niej praca stylisty rzęs oraz dlaczego ta praca ją uspokaja. Przeczytać możemy również o tym, jak na przestrzeni ostatnich lat zmieniała się świadomość klientek w tym zakresie oraz w jakim tempie ich przybywało. W wywiadzie znajdziemy również wiele innych, ciekawych informacji i faktów z życia Agnieszki.

Wchodząc na naszego bloga sprawdź, czy na naszej stronie nie jest organizowany nowy konkurs - może będziesz miała szansę na wygranie atrakcyjnej nagrody.

Zapraszamy do zapoznania się z wywiadem na naszym blogu oraz na kanale YouTube.

Magdalena Baran